Нови продукти

Categories on 2 levels

Автокозметика

    Без подкатегориите

Лепила и силикони

    Без подкатегориите
K2 Car care - Автоаксесоари и автокозметика

От създаването си през 1991г. до днес, К2 е неразривно свързана с бранша на козметиката и химията за автомобили в широк смисъл. Автомобилите са  нашата страст, затова ние искаме чрез нашата продуктова гама да направим така, че колите на на нашите клиенти да са винаги красиви и ефективни, все едно че току-що са напуснали автомобилен салон.


К2 стартира съвсем скромно с оферта, състояща се от няколко продукта. Натрупаният през годините опит и продължаващото развитие и усъвършенстване доведе до създаването на собствена търговска марка в автомобилната химия – К2. За няколко години продуктовата гама се увеличи прогресивно и така през 2005г. се появиха под-марките, които разделят продуктовата гама на групи за приложение: K2 Perfect, K2PRO, K2 Bond и K2 Turbo, както и 2007 K2Vinci.


В К2 имаме много последователна и ясна картина за развитието и целите, които си поставяме. Това позволява да построим логически и последователно позицията на компанията на пазара. Компанията постигна известността си на базата на широка гама продукти, които отговарят на очакванията на клиентите. Наблягането на абсолютно високото качество и интензивните пазарни действия се отплатиха чрез все още покачващия се интерес на потребителите.


Такава широка гама автокозметика се нуждае от ефективна дистрибуция и затова К2 непрекъснато разширява мрежата си. Фирмата увеличава броя на страните, в които изнася продуктите си, и нивото на продажбите непрекъснато се увеличава.


За да осигури незаменимо високото качество на продуктите, К2 въведе през 2006г. Системата за управление на качеството ISO 9001:2001. Тъй като компанията е много загрижена за опазването на околната среда, в края на 2008г. внедри друга Система за управление на качеството ISO 14001:2004, която контролира безопасността и влиянието на произвежданите продукти върху околната среда. Системата определя всичко, свързано с дизайна, производството и продажбите на автомобилна химия и козметика. Доказателство за ефективността на пазарната политика, следвана непрекъснато  и последователно толкова години и осигуряваща постоянно развитие на К2, е получаването на много престижни награди и призове. Тези награди доказват, че продуктите са харесвани от самите клиенти. В К2 сме много щастливи от високата позиция на компанията на пазара. Постигнахаме я по пътя на тежката и усилена работа и непрекъснатото изграждане на марката К2. Признанието на клиентите е най-силната възможна мотивация за К2 да продължава напред.


Продължаващото развитие и разширяване на нови пазари доведе до точка, в която дойде идеята за създаване на една марка, обединяваща цялата налична продуктова гама. И така се роди Melle – автомобилна химия и автоаксесоари. Името беше прието от компанията и така през май 2008г. се роди името MELLE Sp. z o.o.

 

Приятели и партньори: Хидроизолация и Топлоизолация :: Полиуреа.бг :: Имелос ООД :: American Auto Transport :: Хотел Вип Зона Созопол :: Multirent.bg :: Парапети от инокс и алуминий ::

www.k2texcar.com Copyright © 2011 Аутокасто ЕООД.